x

KAKAV BLAM

Teodora Džehverović tetovirala pogrešnu riječ: Pogledajte kako izgleda pjevačicin natpis na nozi od kojeg ju je blam!

Teodora Džehverović pošteno se izblamirala kada je otkrila da je istetovirala pogrešnu riječ na nozi, pa je poruka koju je htjela da pošalje dobila sasvim drugačiji smisao.

Pjevačica je, gostujući u "Ami Dži šouu" bila otvorena, te je pričala i o svojoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, o silikonima, navodno kupljenim Instagram pratiocima... Sve to bilo je simpatično do momenta kada ju je Ognjen Amidžić pitao za novu tetovažu lotosa između bujnih grudi.


Dok je Teodora ponosno objašnjavala značenje te riječi, voditelj je spomenuo i njene druge crteže po tijelu, pa je ona riješila da ih pokaže. Ali ne baš sve. Postoji jedna tetovaža koje se pjevačica stidi, a nalazi se na butini. Razlog toga je što Džehverovićeva nije pažljivo proučila šta će da napiše, pa je pogriješila riječ. Umjesto "život", napisala je "ljubav".


- Imam baš problem sa ovim na nozi. Ne bih da pokazujem - počela je Teodora, ali ju je Ognjen nagovorio da otkrije o čemu se radi.

- Pogriješila sam riječ. Kucala sam na internetu i pogriješila. Umesto "life" sam stavila "love". Trebalo je da bude "Where life begins love never ends" (Gdje život počne, tu se ljubav nikada ne završava) i da bude za porodicu... A sada piše "Gdje ljubav počinje, ljubav se nikada ne završava". Ali nema veze... - ležerno je rekla Teodora dok su se ostali gosti smijali. Njena "umjetnička sloboda" postala je hit i na internetu, pa su je tviteraši prozivali.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.