x

Teodora ostavila Anđela jer se zaposlio kao pekar: Otkrivena istina o raskidu!

Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković, već davno su raskinuli vezu koju su započeli u rijalitiju, a sada se otkrilo i zbog čega.

– Teodora i Anđelo su definitivno stavili tačku na vezu, i to kada se on zaposlio kao pekar. Oni su se u posljednje vrijeme stalno svađali, njoj je smetalo što Anđelo nikako nije mogao da nađe dobar posao poslije rijalitija. I to malo što je zarađivao, trošio je na izlaske, pa ga je ona izdržavala – izjavio je izvor blizak pjevačici, pa otkrio šta je sve maneken radio u posljednjih godinu i po dana.


– Ljetos je našao posao u jednom hotelu, ali su mu poslije mjesec dana probnog rada rekli da nisu zadovoljni njime. Poslije toga se zaposlio u firmi koja prodaje jaja beogradskim restoranima. I to je ubrzo batalio jer su ga u društvu prozivali da je raznosač jaja. Nedavno je počeo da radi u jednoj pekari. Zasad mu taj posao odlično ide, ali ga je koštao veze sa Teom. Ona mu je rekla da joj ne pada na pamet da bude u vezi sa pekarom!


Zadruga je Teodori donijela još više aranžmana i nastupa, dok s druge strane Anđelo se nije uspio vratiti manekenskim vodama.

– Ona je zaista uspješna u svom poslu i dosta zarađuje, ali i voli dosta da troši. Anđelo nije mogao da je isprati. Ona je plaćala sva njihova zajednička putovanja, ali joj se to smučilo i riješila je da raskine – tvrdi pomenuti izvor i dodaje da su za njihov raskid krive i porodice:

– Često su se svađali jer Anđelova majka i ujak nikako nisu htjeli da prihvate pjevačicu za snajku. Smatrali su da Anđelo može da nađe bolju djevojku.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.