x

Teodora profitirala, a Lukas, Ceca i Maja izgubili milione!

Estrada je najviše pogođena koronavirusom, koji od početka godine hara cijelim svijetom i odnosi hiljade života na dnevnom nivou.  

Međutim, postoje pjevači koji, uprkos zabrani i preporukama struke, nisu otkazali nastupe, nego svake nedjelje organizuju okupljanja i tako pospješuju širenje zaraze!

Vođa te grupe svakako je Teodora Džehverović, koja svake nedjelje nastupa u drugom mjestu i okuplja na stotine mladih ljudi. Bivša zadrugarka je zbog toga naišla na osudu javnosti, ali, uprkos kritikama, nije se zaustavila. S druge strane, imamo najveća imena estradne scene koji su zbog virusa izgubili više od milion eura.


- Teodora, Edita i Sloba Radanović radili su tokom ljeta. Ne samo u Srbiji nego i u regionu. Sloba je nakon javnih kritika kriznog štaba obustavio nastupe, dok je Teodora nastavila. Njoj je novac bio primaran u odnosu na to kakvu štetu može da napravi nesavjesnim ponašanjem. Posljednja u nizu kritika, kada je dospjela čak u dnevnik, bio je nakon njenog nastupa u Vrnjačkoj Banji, gdje je okupila više od hiljadu ljudi u zatvorenom prostoru. Tada je i član kriznog štaba Predrag Kon javno na televiziji istakao kako ona krši sve preporuke i ugrožava ljude - govori jedan estradni menadžer čije je ime poznato redakciji.


- Ona je dosta profitirala zato što su velike zvijezde otkazale sve nastupe i potražnja za zabavljačima po klubovima bila je ogromna, a ona je jedina koja nije odbijala ponude. Toliko je daleko išla da je čak podigla i cijenu nastupa na 4.000 eura, sa početnih 3.000. S druge strane, Ceca je svake nedjelje od početka pandemije bila kraća za 40.000 eura. Samo jedan Cecin nastup košta 20.000, pa se tako dolazi do računice da je za pet mjeseci izgubila 1.000.000 eura. U sličnom gubitku jeste i Aca Lukas, koji je takođe otkazao sve koncerte. Jedan njegov nastup iznosi 10.000 eura, a nastupao je u prosjeku dva-tri puta nedjeljno. Tako da je on isto u minusu od blizu 700.000 eura.


Seka Aleksić je takođe veliku sumu izgubila pošto ona jedva da je izlazila iz kuće, a kamoli nastupala, dok je iz slamarice samo vadila pare. Otprilike procjenjujem da je Seka na gubitku blizu 500.000 eura - završava priču izvor i navodi da je od svih Maja Berović najgore prošla.

Prema njegovim navodima, Maja, čiji nastup takođe iznosi 10.000 eura za noć, izgubila je blizu milion eura, budući da je, pored otkazanih tezgi koje bi joj donijele 700.000, izbacila i album na koji je pukla 200.000. Za svaku pjesmu snimila je spot i uradila kampanju, kao da je najplodonosnija sezona nastupa, a ne pandemija KOVID-19.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.