x

Teodora progovorila o S*KSU sa Anđelom!

Teodora Džehverović koja je svojim stavom i cjelokupnim učešćem osvojila srca publike, dobila je treći plasman u supefinalnoj noći. Pjevačica je istakla da to ni najmanje nije očekivala ali da joj je drago što se ipak našla na listi omiljenih.

Čim je zvanično napustila Zadrugu, ekipa sa portala Pink.rs je iskoristila priliku da se obrati Džehverovićki, pa su je odmah upitali kako komentariše pobjedu Kristine Kije Kockar.

- Ja sam rekla, prosto, da je bilo drugačije ja bih se razočarala u ovoj priči. Bilo bi jak ružno da pobijedi ljubavnica. Ja ne kažem da je Luna to ali faktički tako ispada - rekla je Teodora.


S obzirom na to da je njena mama Gordana Dzehverović prije samo nekoliko dana napustila rijaliti, mi smo je zamolili da nam iskreno prizna da li je imala odnose sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem dok je ona bila tu, a njen odgovor bio je sasvim očekivan.

- Nisam, mi smo se zaista sudržavali i kad ona nije bila tu i zbog kamera i zbog svega. Potrudili smo se da svoje hormone stavimo na minimum i mislim da smo uspjeli da se izborimo, jer nismo željeli da to bude samo s*ks, mi vodimo ljubav... - rekla je Džehverovićeva.


Mlada pjevačica nije sakrila da je za mnoge stvari bila suzdržana zbog svoje majke koja ju je kritikovala i ulazila u žestoke sukobe sa njom pred milionskim auditorijumom. Priznala je da Gocu ne krivi ni za šta, ali da osjeća i te kako veliku zahvalnost što je upravo njen stav podstiče da pokaže svoje kvalitete.

- Jako teško, ona je otišla, evo sad sam izašla i ja. Ni ona samoj sebi ne bi dozvolila da me bije, ona je uvijek željela savršenstvo. Trudi se da svaki dan pokažem svoj maksimum, ona je uvijek stroga, ali je uvek u pravu. Nikad se nije desilo da roditelji nisu u pravu, uvijek treba poslušati njihov savjet jer su i iskusni. Ja želim da slušam nju - priznala je mlada pjevačica za kraj intervjua.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.