x

Teške uvrede! Miloš Bojanić: Viki je pokazala da je loš čovjek!

Miloš Bojanić organizovao je prošle nedjelje promociju svom sinu Banetu, koji se poslije 17 godina pauze na scenu vratio novom pjesmom Neka, ali neki porodični prijatelji nisu se pojavili.

„Moja najveća sreća biće da moj sin bude uspješniji od mene, a to će se i desiti jer je mnogo truda i novca uložio u novu pjesmu i spot, i publika će to da prepozna. Krivo mi je što nisu došli neki moji prijatelji sa estrade koje smo uredno pozvali. Ja nisam u kontaktu sa Zoricom Brunclik, bili smo i na sudu zbog rijalitija, ali moj sin Bane jeste. Ipak, ona nije došla da ga ispoštuje. Da se pojavila, ja bih se pozdravio s njom i bio bih veoma srećan. Zoricu sam sreo kod Goce Šaulić kada sam išao da izjavim saučešće, ali nisam joj prišao, jednostavno nije bila prilika.


Prije toga smo se sretali samo na sudu. Ako mene pitate, sve su to gluposti i ružna prošlost, koja treba da ode u zaborav. Zorica je dobila jedan spor, a ja dva spora. Ona je pokazala kakav je čovjek i samo potvrdila koliko je i dalje sujetna“, kaže Miloš Bojanić, i priznaje da se ipak najviše razočarao u Viki Miljković: „Ja sam iznenađen što se ona i muž nisu pojavili. Baš me je negativno iznenadila. Mogla je poslije snimanja da dođe. Ona je najviše od svih morala da dođe jer ja sam njoj dao pjesmu a dinar jedan joj nisam uzeo. Hvala joj što me je sada ispoštovala i pokazala kakva je osoba. Nek joj je na čast! Zna ona dobro koliko sam joj pomogao u karijeri, ali neka, sve to neko vidi.


Mi Bojanići rođeni smo da uvijek pobjeđujemo, a neka su svi oni živi i zdravi. Da je Viki pravila promociju, ja bih došao i da sam na samrti. Ma iz bolničke postelje bih ustao i otišao samo da me ona vidi, pa bih se vratio da ponovo legnem. A ona je imala snimanje i završila to svoje snimanje i otišla kući umjesto kod nas! Nije čak ni poruku izvinjenja poslala, ni cvijeće, ni telegram, a sve je to mogla. Ali ne, ona je samo pokazala koliko je loš čovjek! Ceca je jedina poslala poruku i opravdala izostanak. Ona je naša prijateljica, rasla je uz mene, kod mene su ljetovali u Crnoj Gori svi porodično. Njoj je bilo žao što ne može da dođe i dala je svu svoju podršku mom sinu.“

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.