x

Teški lažovi: Sloba prvo potvrdio kako je Kija bila kod njega u stanu i da je dolazila policija, pa zajedno s njom preko Instagrama sve demantuje!

Lažu koliko su teški! Kija Kockar i Sloba Radanović su brže-bolje putem Instagrama poručili kako je sve vezano za današnje natpise laž, ali su se opasno zaigrali. Naime, Radanović je zaboravio kako je uspio dati izjavu za medije, a što ima i snimljeno, gdje potvrđuje kako je Kockareva bila kod njega u stanu i da je reagovala policija. 

Sloba Radanović prijavio je policiji da je u stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretira. Policija je odmah došla do stana gdje je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. On ima ogrebotine, a Kija crvenilo i bol u nozi. Reagovala je i ekipa Hitne pomoći, a u saradnji sa Tužilaštvom istražuju se sve okolnosti događaja.

- To je sve istina, bila je policija, posvađali smo se, ali se nismo tukli. Odnosno, ja nisam nikoga tukao - rekao je pjevač za Pink.rs, a sve je potvrdio i za Telegraf.rs što ima i snimljeno. 


Ipak, da li na nagovor Kije Kockar, koja se očigledno i dalje miješa u život bivšeg supruga, na nagovor prijatelja, ljudi koji mu vode karijeru, ili nekog desetog, Slobodan je na Instagram "priču" napisao: "Laž", i sve to deset minuta nakon što je isto napisala i Kija. 

Radanović i Kockareva su ovoga puta ipak omanuli u manipulaciji, a kako se pjevač izlanuo i sve potvrdio, onda je očigledno kako su po ko zna koji put pokušali slagati javnost. Drugi put će, vjerujemo, biti oprezniji i više usaglašeni. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.