x

testiranje bez milosti

Testni Defenderi nove generacije do sada su prešli 1,2 miliona kilometara

Posljednje zvanične fotografije s nemilosrdnih testiranja Defendera nove generacije Land Rover je objavio na 71. rođendan legendarnog prethodnika.

Nije slučajno da su u Land Roveru baš danas objavili nekoliko zvaničnih fotografija s testiranja Defendera nove generacije, jer je 30. aprila 1948. godine na Sajmu automobila u Amsterdamu publici predstavljeno produkcijsko izdanje legendarnog britanskog terenskog automobila koji, pored tradicionalnih brojčanih oznaka, od osamdesetih godina nosi i naziv Defender.

Land Rover polako privodi kraju priču oko razvoja nove generacije Defendera. Testni prototipi do sada su prevalili 1,2 miliona kilometara na različitim podlogama širom svijeta, u različitim klimatskim uslovima i s temperaturnim razlikama u rasponu od -40 do 50 stepeni Celzijusa.

Novi Defender u početku će se ponuditi u kombinaciji s kratkom i dugom karoserijom. Nešto kasnije priključit će im se i pick-up verzija, a premijerno predstavljanje pred publikom očekuje se na jesenjem Sajmu automobila u Frankfurtu.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.