x

javio se bijesan

Ti kad rodiš, ti ćeš i odlučivati: Marko Miljković spreman da tuži Kiju Kockar!

Pjevačica Kristina Kija Kockar nedavno je objasnila kako se čuva intima kada je nekadašnji rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković najavio da će tužiti sve koji ne cenzurišu fotografije njihove bebe Mije.

Kija je tada rekla da roditelji sami treba da stave cenzuru preko bebine glave i da fotografije i snimke ne treba da objavljuju na društvene mreže. Marko kada je to vidio odbrusio je Kockarevoj preko Instagrama.


"Ti kad rodiš, ti ćeš odlučivati! Do tada svako ko objavi sliku bez našeg odobrenja biće tužen, bez obzira da li je tekst lijep ili ne daj Bože ružan, pa i ti", napisao je Marko na svom Instagram "storiju".


"Mogu da je razumijem jer se mi, javne ličnosti, nerviramo kada se naše fotografije i snimci sa društvenih mreža istrgnu iz konteksta i napiše sve i svašta, tako da bih bila na njenoj strani da fotografiju djeteta prati loš tekst, ali ako je tekst afirmativan, ne vidim u čemu je problem. Sve što postavimo sami na društvenim mrežama, dali smo na uvid narodu. Ono što želimo da sakrijemo, nećemo postavljati na internet", nedavno je rekla Kija.

.

.

.

.

.

.

.

.+

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.