x

Ti si monstrum! Lepi Mića otkrio šta je sve Miki morao da trpi zbog Suzane!

Sinoć su zadrugari igrali "Igru istine", te su zadrugari jedni drugima postavljali pitanja. Prva na red je bila Suzana Perović koja se obratila Lepom Mići.  

- Šta misliš o meni? - pitala je Suzana Perović Lepog Miću.

- Da si izgubljena u vremenu i prostoru. Da si imala 100 prilika da kažeš sve o sebi i nisi. Vas dvije imate takvo mišljenje jedna o drugom još od prije. Vrijeđate se ovdje, evo neka ti Zorica kaže sve. Vas dvije niste normalne. Spuštaš loptu, a znaš šta ti je rekla sve. Rekla si da je loša, sad da je dobra. Ne znaš ni šta pričaš - govorio je Mića.


- Hvala ti Mićo, ti si doktor za sve ovdje. Nisam promijenila mišljenje o njoj, svađamo se, ali ovdje se svi svađaju. Ne možeš ti meni da pričaš ono što ja nisam rekla. Dogovorile smo se da spustimo loptu - govorila je Suzana, pa se umiješala Zorica:


- Ja znam da je Suzana dobra osoba, ali ste joj svi titrali jajca zbog Mikija. Sve argumente imam. Ne slažem se sa njom oko stvari koje je uradila ovdje - kratko je rekla Zorica.

- Sve mi je jasno. Ako je ovo Miki trpio, svaka mu čast. Nikada nisi rekla mišljenje o ljudima sa kojima se družiš ovdje. Udaraš na patetiku. Sad mi je jasno koji si ti monstrum. Sve okrećeš u svoju koristi - vikao je Mića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.