x

Ti si monstrum, sram te bilo! Precrtao si svoju djecu: Edi nasljednici nisu najbitniji! Cijeli rijaliti na nogama!

Edis Fetić odgovorio je na pitanje zašto je precrtao da mu je najljepši trenutak u životu bio rođenje djece i umjesto toga napisao da je to dan kada je upoznao Draganu Mitar.

"Gospodin Torta" pokušao je da se izvuče iz onoga što je rekao, a mnogi su bili šokirani njegovim riječima.

"Moj odnos sa djecom znam ja kakav je, ne zna ni Dragana, niti bilo ko ovdje. Ja se ne trudim nikoga da ubijedim koliko sam ja vezan za njih. To je bila igra, trudili smo se što više tačnih odgovora da imamo, razmišljao sam u smislu u kom će ona napisati. Ljudi ovdje mnogo više lažu nego ja. Neke stvari su istina, neke laž, neke igra, ovdje je sve dozvoljeno", rekao je Edis.


"Ja vidim da je tebi teško kada pričaš o djeci. Rekao si da prvih šest mjeseci nisi imao utisak da si otac i da nisi bio tu prisutan. Nisam ni ja sa tatom provodila toliko vremena, ali sam jedva čekala da ga vidim, imam bolji odnos sa njim nego sa mamom", nadovezala se Matora.

"Meni najsrećniji trenutak nije bio najsrećniji rođenje djeteta. To što sam napisao za Draganu bila je igra", izjavio je Fetić, a Janjuš je dodao da mora da se zna šta je najbitnije, a to su djeca.


"Srećniji dan mi je bio svadba, vjenčanje, nego rođenje djece", kazao je vidno uznemiren Edis.

"Ti si, brate, monstrum. Igraš se sa svojom djecom. Sram te bilo, ti si jedna budala, gadiš mi se. Ti ne zaslužuješ da te djeca više ne pogledaju. Ušao si, osramotio ih sve, ti si precrtao djecu", kazala je Zorica Marković.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima što sam zatekao doktora Johna, u očajničkoj sam potrebi vraćanja bivšeg ljubavnika. Ostavio me zbog druge žene. Dogodilo se tako brzo i uopće nisam imao riječi u situaciji. Upravo me izbacio nakon 3 mjeseca bez ikakvog objašnjenja. Kontaktiram doktora Joona preko njegove web stranice, a on mi je rekao što trebam učiniti prije nego što mi on može pomoći, a ja sam učinio ono što mi je rekao, nakon što sam pružio ono što je želio, bacio je ljubavnu čaroliju da nam pomogne da se vratimo zajedno , Ubrzo nakon što je učinio svoju čaroliju, moj dečko me ponovo počeo slati SMS-om i osjetio sam se užasnim zbog onoga što mi je upravo propustio. Rekao je da sam ja najvažnija osoba u njegovom životu i da to sada zna. Mi smo se uselili zajedno i on je bio otvoreniji prema meni nego prije i tada je počeo provoditi više vremena sa mnom nego prije. Otkako mi je dr. John pomogao, moj je partner vrlo stabilan, vjeran i bliži mi nego prije. Dr. John John toplo preporučujem svima kojima je pomoć potrebna, nazovite ga ili dodajte na whatsapp preko: +2348147766277