x

Ti si na početku pobiijedila: Irma Hasić iz Tuzle oduševila žiri Zvezda Granda i prošla direktno u naredni krug

U drugom dijelu sinoćnjih Zvezda Granda, u duelu su se takmičili Irma Hasić (21) iz Tuzle i Haris Mujević (28) iz Rožaja.

Haris je svojom drugom pjesmom na noge digao Jelenu Karleušu koja je zaplesala što je Harisu izuzetno dalo elana, iako ga je iz bekstejdža bodrila djevojka.

Stručni žiri dao je podjednak maksimalan broj glasova za ove duelista, a u preglasavanju je u direktan naredni krug otišla prelijepa Irma Hasić koja je  dobila brojne komplimente na račun svog izgleda, ali i glasovnih sposobnosti.

Njena mentorica Jelena Karleuša bila je ponosna na ono što je Irma pokazala u ovom krugu, pa joj je i čestitala.

“Slatka si kao šećer i tvoj pristup i ozbiljnost mene je oduševio”, prokomentarisao je prvi Đorđe David, a onda su uslijedili komplimenti na račun fizičkog izgleda oba takmičara.

“Vas dvoje meni jako lijepo izgledate kao par. Vrlo lijepo, urbano, kulturno što se tiče Harisa i Irme, ali mi je Haris bio za nijansu bolji”, rekla je Viki.

“Haris je istjerao svoje, da pjeva Dragojevića zbog kojeg si popio kritika. Irma, ti si meni veliko iznenađenje”, bila je kratka Ana Bekuta.


“Harise, samo jedna mala zamjerka za prvu pjesmu, ne čak ni boja glasa… Meni je nešto drugo zasmetalo, a to je manjak izraza ili emocije. Smatram da ti trebaš malo više u ljubavnom smislu da patiš, tačnije da te neka djevojka šutne, i onda da ti svoje emocije artikulišeš kroz pjesmu. Dok meni djeluje da Irma zna da pati. Meni se Irma više svidjelo ti si donijela takvu emociju, a meni je emocija bitnija od pukog sirovog tačnog tona koji zna da bude rigidan. Ali prva pjesma “Niko ne zna kako sam te voljela” znači kad si počela, počela si toliko emotivno to je bila tvoja pobjeda. Moj savjet je kandidatima da u startu dobro krenu, dobro su krenuli, ako se u.eru od početka – katastrofa”, objasnila je Jelena Karleuša na kraju.

.


(Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.