x

Ti si najveća ku..a u ovoj zemlji! Popović opleo po Karleuši: Jelena zanijemila, ovo od direktora Granda nije očekivala!

Otkako se vratila na snimanje „Zvezda Granda“ poslije navodne afere, Jelena Karleuša nema milosti prema kandidatima. JK traži dlaku u jajetu, a posebno je osjetljiva kada takmičari na scenu izađu nestilizovani. To je dodatno izvede iz takta, a tako je bilo i kada je protekle subote nastupala jedna takmičarka, kojoj je JK uputila niz kritika.

Prepoznala želju

- U 2019. godini sa takvim stajlingom i šminkom, sa takvim pjevanjem, nećeš ništa postići. Ali ja sam ti dala glas, iako sam velika k..ketina. Dobar sam čovjek prije svega, a ja kod tebe prepoznajem želju da radiš i da se boriš - rekla je Karleuša.

Na ovo se nadovezao Popović, pa je prokomentarisao u svom šaljivim stilu.


Sve je moguće

- Kao što vidiš, kod nas je sve moguće. Ona jeste najveća k..ketina u ovoj zemlji, ali je veliki čovjek - rekao je Popović.

Jelena je ostala bez teksta i samo nijemo posmatrala direktora „Granda“. Pjevačica izgleda nije mogla da vjeruje da će Popović tako nešto da izgovori, pa je samo odmahnula rukom. 


JK: SAD ĆU G.LA DA NAPRAVIM ŠPAGU!

Jelena Karleuša zaratila je sa Sašom Popovićem i Marijom Šerifović zbog jednog kandidata.

- Ne možeš ti da odlučuješ ovdje, Jelena. I ne možeš da radiš šta hoćeš - vikao je Saša na Jelenu, koja mu je žustro uzvratila.

- Mogu da radim šta hoću. Ja mogu sada da se skinem ovdje i da radim špagu gola - podviknula je direktoru „Granda“, a onda se obratila Šerifovićki.

- A ti, Marija... Svakog tvog kandidata ne da ću da bušim, nego ću da bacam bubicu - rekla je JK.

- Hoćeš da ja tebe sada izbušim - ustala je Marija, a onda su nasrnule jedna na drugu, kada je Šerifoviceva pokazala čak i srednji prst svojoj drugarici.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.