x

Tijana Ajfon otkrila šokantnu tajnu: Ana Korać se j..... sa Davidovim očuhom!

Ana Korać imala je se.sualne odnose sa Predragom Opačićem Mungosem, očuhom svog dečka Davida Dragojevića, tvrdi Tijana Ajfon. Ekskluzivno za Rijaliti dodatak popularna starleta Tijana Ajfon otkrila je šokantnu i dugo skrivanu tajnu iz života Koraćeve, koja prijeti da joj naruši vezu sa Dragojevićem.

- Anu Korać je Mungos je..o za lovu prije nekoliko godina, dok još nije bila preskupa. To svi znaju i to je javna tajna. Čak i Biljana za to zna i zbog toga je toliko i ne voli - otkrila je Tijana najveću Koraćkinu tajnu za Rijaliti i dodala da su se Mungos i Koraćeva vidjeli svega jednom, ali da se taj se.s naširoko prepričavao po vojvođanskoj prijestonici.

Prema saznanjima Rijalitija, Ana Korać i Predrag upoznali su se preko zajedničkog prijatelja na jednom salašu u okolini Novog Sada.


- Mungos je sa prijateljima bio na salašu i jedan od njih je rekao kako je pozvao neke djevojke da dođu na druženje za pare. Čim se pojavila Ana, Mungos je odmah rekao: "Ova je moja." Cijelo veče su proveli zajedno, da bi je Predrag nakon toga odveo u sobu. U sobi im se pridružila još jedna Anina drugarica, pa su tako sve troje dočekali jutro u istom krevetu - otkriva detalje dobro obaviješten izvor.


Kako dalje izvor navodi, Mungos je bio oduševljen Aninim se.sualnim umijećem toliko da je svima prepričavao kako je uživao sa Koraćevom. Ta priča o o..ijanju sa zadrugarkom i njenom drugaricom došla je i do Biljane, koja je bila šokirana saznanjem da je njen partner platio se.s, zbog čega je poludjela i napala ga. Mungos nikada nije priznao Biljani da je bio sa Anom.

U želji da provjerimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Opačića, ali je do zaključenja broja bio nedostupan. Za razliku od njega, Biljana je bila voljna da da izjavu na ovu temu.

- To nije razlog zbog kojeg ne volim Anu, neću da pričam o tim stvarima - rekla nam je Biljana i djelimično potvrdila priču.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.