x
01.04.2023 / prije 11 mjeseci

starleta isprozivala pjevačicu

Tijana Ajfon udarila na Prijovićku: Džabe marka ako na čelu piše "poljoprivreda"!

Tijana Ajfon je svojevremeno bez dlake na jeziku komentarisala stilove, fizički izgled i spremnost domaćih pjevačica, a isječak iz emisije gdje "pljuje" po jednoj od najuspješnijih pjevačica Aleksandri Prijović je ponovo zavladao društvenim mrežama, gdje starletu kritikuje i komentarišu kako takvim osobama uopšte ne treba dati prostor da pričaju o uspješnim VIP-ovcima. 

Naime, Ajfonka ističe da, bez obzira na to što bez problema može da kupi markirane i papreno skupe stvari, njoj nije problem da svoje s.ksi, utegnuto tijelo upakuje i u krpice koje su prosječnih cijena.


- Nemam problem sa etiketama, mogu da nosim i patike od 2.000 dinara, ali zato torba mora da bude dobra i markirana. Nije stvar u tome koliko nešto košta, nego kako ti to izneseš. Na meni haljina od 1.000 dinara stoji kao da košta 1.000 eura. Ja sam brend, imam dobro tijelo i moćna sam žena. Operacije su mi samo pomogle da budem još jača mačka. Ja mogu da stilizujem pola estrade - rekla je Tijana, a onda analizirala estradne zvijezde, gdje je žestoko oplela po Aleksandri Prijović.


Tijana Ajfon se dotakla Aleksandre Prijović, trenutno jedne od najvećih ženskih muzičkih zvijezda.

- Džabe marka ako na čelu piše "poljoprivreda", kao Aleksandri Prijović. Znači ne vrijedi. Ona je tako dobra djevojka, tako milo stvorenje, ali joj ništa ne stoji, to je problem.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.