x

tužan kraj

Tijelo Mateja Periša dopremljeno u Split: Poznato gdje će počivati tragično preminuli mladić!

Kako Kurir saznaje sanduk sa posmrtnim ostacima Mateja Periša (27) stigao je u njegov rodni grad Split.

Prema riječima izvora, kovčeg sa tijelom tragično preminulog mladića dopremljen je na groblje Lovrinac u Splitu i nalazi se u kapali.

- Za sada još uvijek nije poznato vrijeme sahrane, ali pretpostavlja se da će biti u ponedjeljak - kaže naš sagovornik i dodaje da je kovčeg tek jutros oko pet sati krenuo put Splita.


Podsjetimo, u toku jučerašnjeg dana u crkvi Sv Ante u Beogradu bilo je izložen kovčeg sa posmrtnim ostacima mladića iz Splita koji je nestao 31. decembra prošle godine, a njegovo tijelo nađeno je 18. maja nasukano ispod mosta na pontonu na Adi Huju u Beogradu. Veliki broj građana juče se okupio u crkvi kako bi ispratilo Mateja i prisustvovalo misi koju je držao nadbiskup Stanislav Hočevar, a pridružio mu se i srpski patrijarh Porfirije.


Nenad Periš, Matejev otac, juče se zahvalio okupljenima na svim molitvama i saosjećanju tokom svih 139 dana koliko je i trajala potraga za njegovim sinom i obratio se riječima: " Hvala Beogradu na velikom srcu koje mi je dao. Došao je do kraja i vodim sina kući, a srce nam je ostalo ovdje". Nakon toga veliki broj okupljenih pozdravio se sa Nenadom. Porodica Periš zamolila je sve da se sahrana obavi u najužem krugu porodice i prijatelja.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.