x

To je dupla bol! Njegove ljubavnice su spavale, jele i pile kod Anabele: Pjevačica otvorila dušu o bolnoj temi, ovako ju je Gagi varao u braku!

Anabela Atijas progovorila je o prevarama svog bivšeg muža Gagija Đoganija, a od njega se razvela prije 10 godina. Pjevačica je priznala da su u pitanju bile žene koje su joj bliske kao sestre.

"Ja stvarno moram da se ogradim da sam sada po tom pitanju najbezbrižnija u životu. Nisam hvatala muškarce u prevari, već su dolazile informacije do mene. Ne bi vjerovala kakve su mi drugarice, skoro pa sestre bile te djevojke koje su mi to učinile. Ja ne znam šta je to. Šta god da je bilo u pitanju, nije bilo potrebe za tim jer sam se i ja divila njima, to su bile baš ostvarene žene i voljene i lijepe. Ja im nikada nisam rekla da to znam zato što sam uvijek krivila mog supruga tadašnjeg. Nikada im nisam zamjerila, našla sam način da se distanciram. Možda se jedna prepozna, ali čisto sumnjam. Čak mi on tu može biti jasan, ali šta je sa njima?", rekla je Anabela u emisiji "Magazin IN" i dodala:


"To su bile žene koje su dolazile kod mene kući, jele, pile, spavale i ja sam se družila s njima. To je dupla bol. Saznavala sam te stvari od ljudi iz naše branše koje nikada nisu zloupotrijebile te informacije jer je njima bilo podjednako bolno kao i meni. Ja sam to provjerila. Taj što je brljao, nije znao da brlja kako treba. Baš sam patila i boljelo me je. Samo sam željela da mi neko kaže koji je razlog."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.