x

To nije Luna! Anabela slomljena i uplašena: Kćerka joj nije čestitala Vaskrs!

Majka Lune Đogani nije mogla da se smiri zbog toga što joj kćerka nije čestitala Vaskrs. Anabela Atijas je odmah otišla i požalila se Banetu Čolaku.

- I da sam kriva, a nisam, ja sam njoj rekla 100 puta da prave od mene zlo, ulazi treći put, neka me ostave na miru. Došla ovdje, pljuje me pred Gagijem kako je pobjegla od mene, pored svoje predivne veze. Stalno sam se sklanjala i sklanjala. Ja sam uplašena, to nije Luna. Možda je njoj lakše da nemamo nikakav kontakt do kraja Zadruge. Napravili su od mene krvoločnika - pričala je Anabela.

- Ja sam sve gledao, ali iskreno, face, ja sam gledao njegovu facu, i tvoju, i Luninu, kao da je ogromna mržnja. Lunina faca kad je krenula da lomi, razumijem je, ali sama je kriva - dodao je Čolak.



(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: [email protected]