x

iskren

To što nisam sačuvao porodicu je moj najveći poraz u životu: Bane Mojićević otkrio zbog čega se razveo, evo šta je bio razlog!

Bane Mojićević je uvijek raspoložen za pjesmu, a kako je istakao raspoloženje mu ne zavisi ni od čega, već isključivo od njega samoga.

On je sada priznao da voli da popije koju čašicu više, pa otkrio i kakav je kada je u kafani.

"Pijem iz zadovoljstva a i zbog emocije. Gdje zaradim novac tu i ostavim. Najveći bakšiš sam dobio na jednoj privatnoj žurci u Crnoj Gori, dole sam kao Tito. Najviše volim ljubičaste novčanice, i te varijante, kad vidim ljubičastu, izmislim tekst ako ne znam, na licu mjesta, i komponujem ako treba", rekao je pjevač.


Na pitanje da li se plaši za svoju egzistenciju, s obzirom da mnogi pjevači sada ne nastupaju, on odgovara:

"Nisam, posljednjih godina sam ozbiljno razmišljao o finansijama. Miran sam, nemam razloga za stres i brigu. Nemam potrošačke navike, živim potpuno normalno, najveći novac ostavljam u kafanu". 


Mojićević se nedavno razveo od bivše supruge Milice, te je priznao da je pokušavao da sačuva zajednicu, ali nije uspio, što smatra životnim porazom.

"Nisam zbog kafane izgubio ženu. Sada sam slobodan, i to nema veze sa emotivnim statusom, status je potvrđeno slobodan. Izgubio sam je zbog nerazumijevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživio u životu definitivno. Pokušavao sam više puta posljednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju djece, i to je jedino važno", rekao je Bane u "Premijeri". 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.