x

To znamo ona i ja: Vuk Mob otkrio da li je bio sa Kijom Kockar, a onda je javno podržao Gagija Đoganija!

Reper Vuk Mob je prokomentarisao situacije koje su se dešavale u rijalitiju Zadruga, a onda se osvrnuo na spekulacije da je bio sa Kijom Kockar.

"Ja koliko sam ispratio, vidio sam da su se svi obrušili na Janjuša. Svi smo svjesni da je napravio grešku, ali nema potrebe da ga prozivaju i vrijeđaju. Nije ni njemu lako, ne treba da šutiraš čovjeka dok je na podu. Prevario je ženu i to javno, ali ljudi ne razumiju izolaciju, 10 mjeseci, nisu kompetentni. Ne bih mu oprostio da je moja sestra u pitanju, bio bih subjektivan.


Licemjerni smo, mi na Balkanu ne znamo koliko imamo skrivenih kostiju u plakaru, a sudimo. drugima. Niko me nije razočarao, nisam se vezivao. Bio mi je okej Stefan Karic, bio je pristojan do kraja, nije imao skandal, niti je pokazao lošu stranu. Gagija sam gotivio, on mi je bio top. Vidi se da je čisto dobar čovjek, čista mu je duša. Imao je ružnu prošlost" rekao je Vuk Mob u radio emisiji "Amnezija", a potom progovorio o Kiji.

"Mi smo nastavili sa svojim životima. Da li smo bili ili nismo, to znamo ona i ja" odgovorio je Vuk na spekulacije da su ranije bili zajedno.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.