x

biće otklonjena jedna od misterija

Toksikološke analize otkrivaju jednu važnu stvar u vezi sa Matejem: Poslije ovoga će se znati šta je Periš konzumirao kobne večeri!

Nakon što je obdukcija pokazala da tijelo koje je u srijedu izvučeno iz Dunava kod Ade Huje pripada Mateju Perišu (27) iz Splita, sada se čeka na toksikološki nalaz.

Više javno tužilaštvo u Beogradu ranije se oglasilo saopštenjem u kom su naveli da su naložili da se urade toksikološke analize lica koje je izvučeno iz rijeke. Podsjetimo, u srijedu oko 9.20 sati beživotno tijelo bilo je nasukano ispod mosta kod pontona na Adi Huji u beogradskom naselju Karaburma, kada su ga kapetan broda Milovan Zelenović i njegov kolega mornar pronašli, a zatim obavijestili policiju.


Na Institutu za sudsku medicinu biće urađene toksikološke analize, a na te rezultate moglo bi da se čeka nedjeljama.

- Pitanje je koliko zapravo ta analiza može da se uradi s obzirom da je tijelo nađeno u fazi raspadanja - kaže sagovornik i dodaje:


- Na osnovu uzorka iz želudca ili krvi mogu se utvrditi eventualno da li je mladić uzimao nešto nedozvoljeno kobne večeri. Ono što će svakako otežati uzimanje uzorka potrebnog za analizu, jeste to da je Splićanin proveo toliko vremena u vodi. Tijelo je nađeno u fazi raspadanja i tragovi su vjerovatno sve slabiji.

Sagovornik kaže da bi toksikološki nalaz svakako otklonio jednu od misterija koje prate ovaj slučaj, a to je da li je konzumirao n.rkotike.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.