x

otvorila dušu

Toma duguje 50.000 eura, a Nadeždu ne zanima: Biljićeva priznala sve o odnosu sa Panićem i njegovom majkom otkako je diskvalifikovan!

Nadežda Biljić ponovo je u naručju svog partnera Tome Panića. Iako su se dogovorili da ga sačeka u finalu "Zadruge 4" sa lovom u rukama, on je samo par dana nakon što je ona napustila imanje diskvalifikovan i sada mora da plati naknadu od 50.000 eura.

Pjevačica, koja se i ranije žalila na lošu materijalnu situaciju u njihovom domu, kaže, ne očajava, a o kazni i ne razmišlja.

"Nemam pojma šta će se desiti, niti odakle ćemo platiti, niti se time opterećujem trenutno. Ne zanima me", kaže Nadežda Biljić i dodaje:


"Majku nije vidio, već su se samo čuli telefonom. Javio joj se kada je izašao iz rijalitija, malo su porazgovarali i to je to. Ona mu je rekla da "riješi situaciju", ali od toga, barem što se mene tiče, nema ništa. Ja sa gospođom Jasminom nemam kontakt i tako će ostati."


"Presretni smo što smo skupa, konačno. Susret oca i sina je bio jako dirljiv. Kad je Toma vidio Longa, a pogotovo kada ga je uzeo u ruke, počeo je da plače, a onda su ubrzo jedan drugome počeli da se osmjehuju", kaže Nadežda i objašnjava:


"Kada je Toma ulazio u rijaliti, Longo je bio beba, bio je mali i imao je sondu, a sada je zatekao dječaka koji je bukvalno promijenio lični opis. Skinuo je sondu, počeo lijepo da jede, ubucio se..."

"Longo jedino ima plave oči na moju majku. Sve ostalo je povukao na nas dvoje, ali više na Tomu nego na mene. Ima njegovu kovrdžavu kosu i čupav je", kaže Nadežda kroz smijeh.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.