x

ne mirišu se

Tomina majka oplela po snajki: Nadežda me je vrijeđala i dok sam imala tumor! Ono što je uradila svekrvi kad je htjela da vidi unuka je nečuveno!

Majka Tome Panića, Jasmina, ne može da zadrži bijes zbog uvreda koje je njena nesuđena snajka Nadežda Biljić iznijela na njen račun. Ona je progovorila o lošim porodičnim odnosima.

- Blokirala sam Nadeždin broj, jer sam dobijala od nje prijetnje i uvrede. Toliko je degutantno i bolesno to što mi je radila, da mi upravo glas drhti. Voljela sam je i bila sam za nju, to veoma dobro znaju njena majka i ona. Samo mi je žao što sam izbrisala njeno priznanje da je ona Tomi razbila glavu. Sin me je molio da ću se brisanjem te poruke oprati, kako bih i njega zaštitila, ali eto, pogriješila sam - rekla je Jasmina, koja tvrdi da ju je Biljićeva vrijeđala i dok je imala tumor.


- Imala sam tumor i nakon toga moram da idem na magnetnu. Meni je trebalo 200 eura da idem privatno i požalila sam se njenoj majci koja je obećala da će mi pomoći. Nakon toga me je Nadeżda besramno izvrijeđala. Nazvala sam nakon toga njenu majku Slavicu da sve obustavi, da bi mi Nadežda nakon toga poslala poruku da će Toma jedino biti srećan ako ja ne budem živa - kroz jecaje priča Panićeva majka.


Kako tvrdi, unuka Longa posljednji put je vidjela početkom septembra.

- Početkom septembra smo bivši suprug i moja unuka Isidora išli da vidimo Longa. Tada sam ga posljednji put videla i doživjela sam neprijatnost. Nadeżda me je provocirala u stanu, da sam od bijesa morala da izađem. Njeni su bili pristojni prema meni. Kada sam krenula prema vratima, okrenula sam se i pogledala Nadeždu u oči, da bi mi nakon toga suze krenule. Pitala sam je zašto me mrzi, ona je ostala bez riječi - izjavlila je Jasmina, koja smatra da je baš zbog takvog njenog ponašanja Toma pobjegao u "Zadrugu".


- Ne mogu da utičem na to što je uradio s Paulom. Nije trebao to nikako da uradi, znam Tomu i desilo mu se u trenutku. Kao da je želio da pobjegne u "Zadrugu" od Nadežde. Pretpostavljam da je bila džangrizava i da je htio da se spase od nje - priča Jasmina, i za kraj dodaje da nije sigurna kako će se odvijati ljubav Tome i Nadežde nakon rijalitija.

- Podržaću uvijek svog sina, šta god da odluči - završila je Jasmina. 

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.