x

Tomović i bivša zadrugarka već pet mjeseci u ljubavi: Vladimir u tajnoj vezi sa Sarom Reljić!

Vladimir Tomović je u tajnoj vezi sa učesnicom "Zadruge 1" Sarom Reljić! Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Tomović i Reljićeva otpočeli su vezu krajem jula, ali su se dogovorili da on to ne spominje u rijalitiju i da ljubav kriju dok on ne izađe.

Naime, dobro obaviješteni izvori tvrde da su upravo Sara i Vladimir napravili dogovor pred njegov ulazak u "Zadrugu" i da sve ovo što Tomović radi je dio njegove i Reljićeve igre.

- Vladimir i Sara su zajedno od jula mjeseca. Komunikaciju su počeli preko Instagrama, ali su se brzo zbližili. Ona je bila nekoliko puta kod njega u Crnoj Gori, gdje je upoznala njegovu porodicu, a isto je učinio i on. Kada ga je produkcija pozvala za učešće u "Zadruzi", on je nagovarao i Saru da pođe sa njim, ali ona nije željela. Zajedno su se dogovorili da je najbolje da Vladimir u rijalitiju promijeni što više djevojaka, to jest da mu je to sigurni put do finala. Ono što je čudno jeste da Sara uopšte nije ljuta na njega iako je on do sada bio sa četiri djevojke, a sa Minom Vrbaški redovno ima se.s. Na to oboje gledaju kao na zadatak, a sve u cilju da dobiju pare od prve nagrade, koju Tomović, po svemu sudeći, tipuje - završava priču izvor.

U prilog informacijama do kojih smo došli govore i Vladimirove izjave u rijalitiju, gdje je više puta rekao kako ga napolju čeka neko do koga mu je jako stalo i kako je neko od te djevojke mnogo blizak ušao sa njim u rijalitiji. Time je Tomović samo potvrdio da je sa Reljićkom, pošto je i njen rođeni brat Filip Reljić u rijalitiju.

- Napolju me čeka jedna djevojka do koje mi je stalo. Postojala je mogućnost da i ona uđe u rijaliti, ali zbog posla nije mogla. Ušao je neko njoj blizak. Volio bih da me čeka napolju. Mi smo se dogovorili da me čeka ako ja nešto ne us.rem, osim onoga za šta smo se dogovorili da smijem - rekao je Vladimir tokom odgovora na pitanje novinara.

U želji da provjerimo navode do kojih smo došli, pitali smo Saru da li joj smeta Vladimirovo ponašanje u "Zadruzi" i u kakvom su oni odnosu.

- Neka on radi šta god hoće. Ja sa njim do sada nisam bila, ali nikada ne reci nikad - bila je tajanstvena Reljićka u svom odgovoru.

Podsjećanja radi, Sara je tokom prve "Zadruge" bila u vezi sa Vladanom Vojnovićem Vojketom, dok je Vladimir Tomović u "Zadruzi 2" osvojio srce Stanije Dobrojević. Obe veze po izlasku iz rijalitija su pukle, a da li će ova veza opstati, ostaje da se vidi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.