x

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Tomović je za Necu, sa ženama mu ne ide! Bivši zadrugar žestoko opleo po Vladimiru, a nije štedio ni Taru i Ša: Odvratni su!

Nekadašnji učesnik rijalitija ''Zadruga'' Miljan Vračević bez dlake na jeziku komentarisao je aktuelna dešavanja, a ovog puta su se na udaru njegovih kritika našli Vladimir Tomović, ali i Nenad Aleksić Ša i Tara Simov.

- Tomović je za Necu, sa ženama mu ne ide. Ništa nije napravio, Neca može tako preplanuo da šeta po Baru, da ga on maže. Njih dvojica bi mi bili top - konstatovao je Miljan, a onda osuo paljbu po Tari i Ša.


- Tara i Mića bi bili dobar par, kad su tako bizarni i izopačeni. Tari nije problem što je oženjen, nije Mića puno stariji od Ša. Ona je prešla granicu od 20 godina. Odvratni su mi Tara i Ša. U prvoj Zadruzi je došlo do obožavanja i pomame za bludom i razvratom. Dragana Mitar je za ovu malu avion. Tara je kao ženski Mića, oni bi zajedno preživjeli 46 sekundi. Nije problem da se k..vaš. Ako ti misliš da je ona vrijedna toga, nemoj nikoga praviti budalom, reci svidjela ti se, legla ti je, a ne tako. Ona mala ne zna šta da kaže - poručio je Miljan u emisiji ''Pitam za druga', a onda se osvrnuo i na prvu sezonu ''Zadruge'':


- Svi su poslije Slobe odlučili da postanu razvratnici, ti si druže došao na televiziju da se k..vaš. Podijelila se Srbija na Lunu i Kiju. Ja sam za obe, one mene ne vole, jer sve kažem u brk. Ljudi su vidjeli da u prvoj Zadruzi prolazi nešto nenormalno. Mislim da se Sloba stvarno zaljubio tada u Lunu. Njega je to diglo.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.