x

PIŠE JOJ ROMANE I IZJAVLJUJE LJUBAV

Toni odlijepio kad je čuo da Dara ima novog dečka: Pokajao se zbog raskida, a pjevačica tugu liječi sa 5 godina mlađim milionerom!

Nakon što joj je preminuo otac, Dara Bubamara riješila je da otputuje kako bi lakše pregurala bolni period. Otišla je u Dubai, gdje joj društvo navodno pravi novi dečko, bogataš koji živi u Monte Karlu.

Ona je s njim mjesec dana u vezi, a kako se šuška, dvadeset dvije godine mlađi Toni, sa kojim je Dara bila godinu dana u ljubavi, navodno ne može da prihvati da je zauvijek izgubio pjevačicu. Pokušava da je vrati na sve načine, pa je svakodnevno zove i piše joj romane u kojima joj izjavljuje ljubav, piše Star.


- Dara je mjesec dana u novoj vezi i trenutno joj prija taj momak. Kada joj je tata preminuo, on je predložio da odu u Dubai kako bi malo skrenula misli, što je ona prihvatila. Međutim, njen bivši Toni pokajao se zbog raskida i želi da se pomiri sa Darom. Pogotovo od kada je čuo da ona ima novog momka, tek sad je navalio da je vrati. Piše joj svaki dan, zove je, izjavljuje ljubav, ali Dara ne reaguje. Oni su za godinu dana imali dva raskida, i Dara je riješila da Toniju više ne daje šanse.


- Nije se ni nadala da će se brzo zaljubiti, ali je nova ljubav negdje drži i spasava od tuge koju osjeća zbog gubitka oca. Toni kada je čuo da je pjevačicin novi dečko pravi dasa i ozbiljan biznismen koji je od nje mlađi samo pet godina, poludio je. Neće on od Dare odustati tako lako, jer je opčinjen njome, baš je zaljubljen u nju, međutim, Dara nema više strpljenja za njegove ispade. Iako su mislili da im razlika u godinama neće predstavljati problem, ipak se to vremenom osjeti. Imaju totalno druge planove, ali Toni to ne razumije, on je naumio da se pomiri sa Darom, pa me čudi kako nije otišao i on u Dubai - kaže izvor blizak Dari.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.