x

progovorio nakon raskida

Toni prvi put priznao sve o vezi sa Darom Bubamarom: 23 godine je mlađi, pliva u parama, a sada otkrio detalje koje niko ne zna!

Marko Dujaković Toni u žižu interesovanja dospio je kad je kao bomba odjeknula vijest da je Dara Bubamara u vezi sa 23 godine mlađim muškarcem. Mediji su pratili svaki njihov korak, pa i kako se provode na putovanjima po svijetu. Uživali su dok je ljubav trajala, a nakon raskida ostali su u dobrim odnosima. Ovaj biznismen se do sada nije oglašavao.

On je rekao i u kakvim je odnosima danas sa njom.

"Prijateljskom. Moja želja, a ni namjera nije bila da budem dio javnosti, naročito ne preko svog privatnog iliti emotivnog života. Dara je prava dama i o njoj imam samo riječi hvale. Cijenim njen rad i karijeru i mogu da kažem da je pravi drug, divna majka i profesionalac", rekao je on za Kurir.


Osvrnuo se i na razliku u godinama između njih i rekao da li voli starije žene.

"Volim žene sa kojima mi se poklopi energija. To je bio slučaj sa Darom. Razlika u godinama mi nije bila važna. Kod žene mi je važno da vodi računa o sebi tako što poštuje svoj lik i djelo, njeguje se i uvijek je nasmijana. Ne volim namćore, uobražene i umišljene žene", kaže Toni.


Rekao je i čime se on, zapravo, bavi.

"Glavni izvor prihoda dolazi od investiranja u kriptovalute. U taj svijet sam ušao 2017. Bavim se i investicijama koje donose nevjerovatne profite. Radim sa nekretninama i luksuznim satovima", istakao je Darin bivši za pomenuti medij.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.