x

Tony Cetinski održao konferenciju povodom koncerata u Sarajevu i Zenici! (FOTO)

Na muzičkoj sceni djeluje već više od tri decenije, a svoj prvi spot snimio je upravo u glavnom gradu BiH. Tony Cetinski će ove godine u martu održati dva koncerta, 8. i 9. marta u Zenici i Sarajevu.

Tony se publici obratio na press konferenciji kojoj su prisustvovali brojni bh. mediji. Govorio je o svojoj karijeri, uspjesima i vezom sa Sarajevom. U njega se, kaže, zaljubio još 1989. a "brak" s publikom traje godinama.


"Nećemo govoriti da ćemo napraviti spektakl u Zetri i Areni, ne volim kada se to tako kaže. Publici želim poručiti da ćemo sve obaviti na najvišem mogućem nivou pa nek oni poslije koncerta, kada odu kućama, prosude kako je bilo", rekao je nasmijani Tony.


Hrvatski pjevač je prisutnima predstavio svoju gošću na koncertima u Sarajevu i Zenici Adnu Šestić, učesnicu i finalisticu Supertalenta 2018 u Hrvatskoj. Njih dvoje su danas u Sarajevu prvi put skupa otpjevali Tonyjevu pjesmu "Kao u snu" i tako započeli pripreme za dvodnevni koncert u Sarajevu i Zenici.


Organizatori su obećali da će se potruditi napraviti odličnu atmosferu te kažu da ne sumnjaju da će publika s koncerta izaći s osmijesima na licima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Edin Bičo/Ekskluziva.ba/
Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.