x

Tony Cetinski priredio čaroban koncert u Zetri! (GALERIJA)

Koncert Tonyja Cetinskog održan je sinoć u sarajevskoj Zetri, samo 24 sata nakon što je nastupao u prepunoj Areni u Zenici i tako započeo svoju turneju "Samo ljubav". Koncert je započeo pjesmom "Umirem", a publika je spremno dočekala svaki naredni hit. U jednom dahu su pjevali i dijelili emociju sa vidno sretnim Tonyjem, koji je bio oduševljen reakcijom publike.

Tony je na sceni već nešto više od tri decenije, a Sarajevo mu je jako bitan grad jer je tu na neki način i započeo svoju dugogodišnju karijeru. Naime, Tony je prije 23 godine svoj prvi spot snimio upravo u Sarajevu.

Publici se videoporukom na početku koncerta obratio Miroslav Ćiro Blažević, uspješni fudbalski trener, koji je poručio kako se nada da će Sarajlije uživati u koncertu.


Cetinski je na dan koncerta obišao Roditeljsku kuću u Sarajevu, gdje je podijelio karte za svoj koncert i na taj način još jednom dokazao da nije samo veliki pjevač, nego i veliki čovjek. Naglasio je da je koncert posvetio upravo njima.


Sarajlije su sa Tonyjem pjevali "Krik", "Zbog nje", "Onaj ko te ljubi", "Kada žena zavoli", a nije izostala ni ona najemotivnija "23. prosinac". Publika je svaku pjesmu nagradila gromoglasnim aplauzom, a svaki stih su ispratili uglas sa Tonyjem.


Na sceni su mu se pridružili i Marko Bošnjak i Adna Šestić koji su sa njim otpjevali pjesmu "Kao u Snu". Osim njih, atmosferu su zagrijali i Tonyjevi gosti David Temelkov i Jure Brkljača.

.

ž

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo/
Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.