x

Tošić otišao u Australiju, Karleuša ostala sa kćerkama: Fudbaler otputovao iz Dubaija, a evo šta je razlog!

Nakon višednevnog odmora u Dubaiju sa suprugom Jelenom Karleušom i kćerkama Atinom i Nikom, Duško Tošić otputovao je u Australiju. Iako je ostala sama, pjevačica je produžila ljetovanje i sa nasljednicama ostala u Emiratima da uživa.

Očigledno je da je bračni par konačno riješio sve nesuglasice, ako je sudeći po fotkama nastalim iz Dubaija. Jelena i Duško su zajedničko vrijeme koristili da uživaju sa kćerkama, prijateljima, ali i da se osame i ponovo zbliže. I pjevačica i fudbaler su često objavljivali zajedničke fotke na kojima se grle, drže za ruke i večeraju zajedno, što je izuzetno obradovalo Jelenine fanove.


Ipak, Duško je poslije svega pet dana provedenih uz Emiratima morao da se vrati poslovnim obavezama. Fudbaler je juče ujutru otputovao u Australiju, gdje sa svojim fudbalskim klubom Guangdžou ima pripreme. On se pohvalio da u Sidnej leti prvom klasom, pa je slikao unutrašnjost aviona.


S druge strane, Jelena je nastavila da se zabavlja sa kćerkama, pa se snimala dok roni u bazenu sa starijom kćerkom Atinom, a potom je fotkala nju i njenu mlađu sestru Niku kako piju bezalkoholne koktele u bazenu. Karleuša se pohvalila i kako uživa u sunčanju na obali mora, pa je snimala malo atmosfere sa plaže.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.