x

Tošić otkrio zašto je ostao u Beogradu: Plašim se da Jelena nešto ne uradi sebi!

Fudbaler ispričao prijatelju da se nije vratio u Kinu jer je njegova supruga nakon majčine smrti u veoma lošem stanju i da joj pomaže da se oporavi od gubitka. Duško Tošić je odlučio da do daljeg ostane u Srbiji uz suprugu Jelenu Karleušu, kojoj je početkom marta umrla majka Divna Karleuša.

Fudbaler kineskog Guandžoua povjerio se prijatelju i rekao da strahuje da pjevačica nešto ne uradi sebi, pa je zbog toga pomjerio povratak u Kinu.

- Jelena je teško podnijela majčinu smrt i nikako ne dolazi sebi. Ona je i dalje u teškom psihičkom stanju. Ne miri se s tim da Divne više nema. Neprestano plače i pije lijekove za smirenje. Gotovo da ni sa kim ne progovara. Duško je nikada nije vidio u takvom stanju. On razumije njen bol i želi da joj pomogne. On najbolje zna koliko su Divna i Jelena bile povezane, kao i to koliko puta mu je plakala dok joj se majka borila sa rakom pluća. Jelena mu je u više navrata govorila da neće moći da podnese ako Divna umre, zato se on plaši da bi sada mogla sebi nešto da uradi - priča naš izvor.


On kaže da Tošić sve čini kako bi pomogao supruzi da prebrodi najteži period i da se izbori sa stanjem u kom se našla.

- Duško se ne odvaja od Jelene i preuzeo je sve obaveze oko djece na sebe. Pokušava razgovorom da pomogne ženi. Objašnjava joj da život mora da ide dalje i da ima razloga da živi za djecu i porodicu, ali Jelena je neutješna. Sasluša ona njega, ali i dalje nema pomaka. I Divnina sestra jako pati, ali više strahuje za Jelenino emotivno stanje. Tošić ne može da je smiri iako danonoćno bdi nad njom. On je stanje svoje žene predočio treneru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je imao razumijevanja i dao mu dozvolu da u Beogradu ostane dokle god je to potrebno - kaže naš sagovornik.


On ističe da Tošić sve čini kako bi njegove i Jelenine kćerke Atina i Nika lakše podnijele gubitak bake, za koju su bile vezane. Objasnio im je i zašto im se majka nalazi u takvom stanju i djevojčice su sve razumjele.


Jelena Karleuša je nakon smrti majke Divne Karleuše izbjegavala da se pojavljuje u javnosti. Njeno kretanje bilo se svelo na put od kuće do Bežanijskog groblja. Međutim, u ponedjeljak je pjevačica sa suprugom Duškom Tošićem otišla u jednu privatnu školu kako bi kćerke prebacila u novi obrazovni centar. Supružnike, koji su u prijepodnevnim časovima obišli školu, snimila je ekipa emisije „Paparaco lova“. Karleuša je izgledala umorno, a kapom je skrivala lice nateklo od plača. Inače, Jelena do daljeg nema namjeru da se vraća na muzičku scenu niti kao član žirija „Zvezde Granda“.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.