x

tuga

Tozovac 10 godina nije htio da dođe u emisiju kod Vesne Dedić: Ona sada otkrila šta se krije iza toga!

Vesna Dedić oglasila se na svom Instagram profilu i oprostila se od pjevača Predraga Živkovića Tozovca koji nas je napustio u 86. godini.

"Posljednji pozdrav iz 'Balkanske ulice'... Od 2002. do 2012. kada bih ga zvala u emisiju govorio je: 'Ja trideset godina gradim imidž lijepog Toze, a tebi je toliko loše svjetlo u emisiji da neću da dođem'", napisala je.

"Kada mi je Tijanić odobrio studio i bolju rasvjetu, Tozovac je došao i toliko divno pričao i pjevao, da smo snimili 'Balkanskom ulicom' iz dva dijela. Imala sam čast da ga ponekad, kao poslije promocije romana 'Zagrli me', slušam do zore i to je moj veliki emotivni kapital."


"Tozovac je ostavio trag u beskraju u historiji duha zemalja bivše Jugoslavije i napustio ovaj svijet svestan da je jedan od najvećih i najvoljenijih", napisala je Vesna Dedić.

Podsjetimo, Tozovac je preminuo u utorak, 6. aprila, od posljedica korona virusa u 86. godini. Pjevač je 5. marta, tokom dana, primljen u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu sa potvrđenim korona virusom i upalom pluća.


Bio bio priključen na kiseonik, a kada je primljen u bolnicu bio je u teškom stanju, ali stabilno. Legendarni pjevač kući je pušten pošto mu se zdravstveno stanje popravilo, bio je stabilno. Međutim, nakon toga je primljen na VMA, gdje je i preminuo, pošto mu je srce stalo.

.

.


.

.

.

.

.

.

Izvor: kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.