x

nestao 14. marta

Tragičan kraj potrage za fitnes trenerom iz Krnjače: Porodica potvrdila potresnu vijest!

Fitnes trener Tomislav Mančić (32) iz Krnjače koji je nestao 14. marta je preminuo. Ovu vijest na njegovom instagramu objavili su članovi porodice.

"Dragi prijatelji, želimo da vas obavijestimo da je naš dragi Toma preminuo. Sahrana je najvjerovatnije u ponedjeljak, ali znaćemo tačne informacije sutra", napisano je na instagramu.

Prema ranijim informacijama, njemu se izgubio trag 14. marta kada je napustio zgradu u kojoj je živio sa porodicom i uputio se ka Zrenjaninskom putu bez mobilnog telefona i ličnih dokumenata.


Navodno je Tomislav prije nestanka ostavio oproštajno pismo.

"Vodio je zdrav način života, sportski je tip, atletske građe. Radio je u teretani i držao onlajn treninge. Živio je sa bratom i majkom u Krnjači", pričao je ujak o Tomislavu.

Kako kaže, bio je prava dobrica.

.

.

.

.

.

.

Kurir.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. moje ime je naomi, a moj muž se zove samuel, nikad nisam vjerovala u ljubavne čarolije dok nisam upoznala tog dr. APATU, kada sam ove godine posjetila svog prijatelja u izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata koji je bio stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene ljubavnike i također pomoći u financijskim problemima, a također pomoći u potrazi za dobrim poslom ili srećom. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 6 godina. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo dr. APATU, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Hrvatsku, nazvao me dečko (sada muž) i došao do mene i ispričao se, te da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i da je dobio novi razgovor za posao, i želi me da se uda za njega. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog dečka i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. kontaktirate dr. APATU: Njegov e-mail je: [email protected] Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)