x

užas u srbiji

Tragična proslava rođenja djeteta: Pucao iz puške pa presjekao glavni strujni vod na pruzi koji je ubio dva mladića!

ZMAJEVO - Prije više od dvije nedjelje u Kisaču se dogodila neobična nesreća, u kojoj su nažalost dva mlada života izgubljena.

Petar Poznanović (32) i Dragan Đukanović (38), iz Zmajeva bili su na slavlju povodom rođenja djeteta u Kisaču. Slavlje se održavalo u kući oca koji je dobio dijete, a koja se nalazi na samoj željezničkoj stanici. U toku slavlja, neko je pucao iz puške i tada je presječen glavni strujni vod na pruzi Novi Sad - Subotica. Strujni vod jačine nekoliko hiljada volti pogodio je ovu dvojicu mladića koji su stajali kod pruge.


Nažalost Đukanović je poslije par dana izgubio bitku za život, a Poznanović je uprkos velikoj borbi ljekara da ga spasu, preminio u utorak - kaže izvor Kurira. U Zmajevu, kod Vrbasa tuga i nevjerica. Niko ne može da povjeruje da su dva mlada života izgubljena na takav način.

- Bili su dobri momci, vrijedni, odani svojim porodicama, prijateljima.. Tuga neopusiva. Šta drugo reći - kaže jedan meštanin Zmajeva.


U novosadskoj policiji potvrdili su da se nemio događaj dogodio. Uviđaj je odmah obavljen, puška iz koje je pucano pronađena.

- Međutim, nažalost jedan od njih dvojice je pucao, tako da istraga nije do kraja bila završena iz razloga što su tada mladići bili lošeg zdravstvenog stanja - kaže izvor iz policije. Iz policije apeluju da se jako vodi računa prilikom slavlja.


- Na raznim slavljima, šenlučenje je postalo neizostavni dio, i osim što predstavlja opasnost, posebno kada je prisutno više ljudi, to predstavlja krivično djelo i kažnjivo je. Zbog toga se često apeluje na građane da se uzdrže od pucnjava na slavljima, jer nije rijetkost da zalutali metak povrijedi ili ubije nekog ko se našao u blizini.

Podsjetimo, nedavno je na novosadskom naselju Telep, za sada nepoznata osoba ili više njih pucali su iz vatrenog oružja, i pukom srećom niko nije povrijeđen od slučajnih prolaznika. Metak koji je rikošetirao, kako saznajemo, pogodio je parkirani automobil. Iz vatrenog oružja je pucano, najvjerovatnije na nekom slavlju.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.