x

Šta će biti s Urugvajcem?

Transfer "bomba" za sami kraj: Barcelona i United pregovaraju oko Edinsona Cavanija

Manchester United je jutros potvrdio da se Cristiano Ronaldo vratio u klub nakon 12 godina, ali čini se da za njih prelazni rok još uvijek nije završen.

Ljubitelji fudbala su ovog ljeta mogli da uživaju u nevjerovatnom prelaznom roku, ali posljednjeg dana istog bi mogli dobiti veliko iznenađenje.

Naime, mnogi mediji u Engleskoj i Španiji prije nekoliko trenutaka objavili su da bi Edinson Cavani zadnjeg dana prelaznog roka mogao da napusti Old Trafford.

Mundo Deportivo je jutros prvi objavio da bi Cavani mogao da napusti United i dođe u Barcelonu jer katalonski klub pokušava dovesti napadača.


Čelnici Uniteda su navodno kontaktirali Barcelonu i ponudili im mogućnost da dovedu Cavanija i sada čekaju odgovor katalonskog kluba.

Dolaskom Ronalda jasno je da će u napadu biti žestoka konkurencija, a čini se da je odlazak Cavanija sada najizgledniji. Pored toga ukoliko Cavani ode onda će Ronaldo moći dobiti toliko željeni broj sedam u Unitedu.


I španski novinar Gerard Romero objavio je na Twitteru da dolazak Cavanija u Barcelonu uopšte nije jednostavna stvari, ali da pregovori idu kako treba i da neće biti iznenađenje ukoliko Urugvajac na kraju završi na Camp Nou.

Ljetni prelazni rok nam je donio zaista nevjerovatna uzbuđenja, ali čini se da nas tek čeka prava ludnica u posljednjim satima transfer roka.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.