x

BODRE JE MNOGI

Transrodna pjevačica iz Zvezda Granda: Potrebna sam Balkanu!

Takmičarka Alina Juhart veliku pažnju je privukla svojim prvim nastupom u „Zvezdama Granda“ zbog čega je sa nestrpljenjem iščekivan njen izlazak na scenu u drugom krugu.

Nakon baraža ona je otkrila svoja očekivanja.

- Sve ide toliko brzo, ne možeš ništa da očekuješ. Još uvijek imam problem sa akcentima tako da sam uzela i časove kod logopeda i radim na sebi – rekla je Juhart nakon nastupa.


Alina je progovorila i o dešavanjima koja su se promijenila u njenom životu između dva kruga takmičenja gdje je kazala da ima osjećaj da inspiriše ljude.

- Stizalo mi je bezbroj poruka podrške, čak i od ljudi kojima je to možda trebalo, da vide osobu poput mene na televiziji. Inače sam ispunjena u svom životu, imam zdravu porodicu oko sebe, moje drugarice su zdrave. Predivno okruženje koje imam jeste najveće bogatstvo na svijetu – izjavila je takimčarka.


Dodala je da joj je ambicija da svakog dana bude vjerna sama sebi.

- Da li će to biti u muzici ili ne, ne znam, ali apsolutno vidim sebe negdje na pozornici – poručila je ona.


Brojni komentari uslijedili su nakon njenog nastupa, a jedan od članova žirija, Đorđe David je kazao da je osoba poput nje potrebna sceni 21. vijeka, a upravo takva je scena u „Zvezdama Granda“.


– Zaista smatram da je bitno da se osoba poput mene pojavi na sceni jer, kao što je Đorđe rekao, danas je 21. vijek i mora prosto da se čuje za to. U Americi je to krenulo naprijed, ovdje je to malo drugačije. Slovenija se možda danas nalazi negdje između. Ali da budem iskrena, dobila sam ogromnu podršku. Lično mi nije stigao nijedan loš komentar – rekla je Alina.

- Meni je samo bitno da idemo dalje i da širimo ljubav.

.

.

.

.

Izvor: Grand.online

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.