x

TRAŽE ZATVORSKU KAZNU ZA MOMKA IZ KIKINDE: Objavili novi SKANDALOZNI SNIMAK zlostavljanja psa! Čuje se: NEMOJ, STEVO, NEMOJ!

Zaštitnici životinja Fondacija pokreta "Levijatan" objavili su na društvenim mrežama nov morbidni snimak na kom se vidi kako mladić, za koga tvrde da je Steva Petkov iz Kikinde, tjera psa da m**turbira!

Ovo je treća objava kojom ukazuju na to da Petkov, inače veterinarski tehničar, zlostavlja životinje. Najprije je, podsjetimo, mladić okačio sliku obješene mačke na Instagram, zbog čega se digla bura u javnosti, a potom je Levijatan objavio i video u kojem, po njihovim tvrdnjama, Petkov simulira s*ks sa štenetom buldoga.


Izvršni direktor Fondacije pokreta "Levijatan" Pavle Bihali navodi za Kurir da je nedugo nakon objave ovog posljednjeg snimka njihova Fejsbuk stranica blokirana, a potom i sankcionisana.


(Pavle Bihali)

- Na tom videu vidi se Steva kako pokušava da s**sualno zadovolji psa, i jasno se čuje kako mu neko govori: "Nemoj, Stevo, nemoj." Ovaj snimak je vidjelo oko 900.000 ljudi, nakon čega nam je Fejsbuk blokirao stranicu, vjerovatno pod pritiskom Stevine porodice i prijatelja. Ne zna se šta je gore, on koji se tako ponaša ili porodica i prijatelji koji ga brane i kojima je takvo ponašanje normalno. Taj snimak je uklonjen s naše stranice na Fejsbuku, a mi smo dobili administratorsku zabranu, tako da narednih 30 dana ne možemo da upravljamo našim profilom - objašnjava Bihali.


On dodaje da će ovim novim snimkom dopuniti krivičnu prijavu koju će "Levijatan" podnijeti tužilištvu protiv Petkova zbog zlostavljanja životinja.

- Tražićemo ozbiljnu analizu psihičkog stanja Steve Petkova i zatvorsku kaznu za njega, jer ovo što on radi je bolesno i zastrašujuće. Praksa je pokazala da ljudi koji se tako ponašaju sa životinjama u 90 odsto slučajeva vrše i ekstremne ispade i nasilje nad djecom i ženama - ističe Bihali.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.