x

razotkrio je do srži, ojadila ga za pare

Tražila mi je 300 eura da ne završi na ulici kao pas: Bivši dečko Anđele Đuričić otkrio njenu mračnu prošlost!

Zadrugarka Anđela Đuričić oduvijek je isticala da je najmoralnija djevojka u Bijeloj kući, kao i da nastoji da njen obraz ostane čist. Međutim, uplovivši u vezu sa oženjenim zadrugarom, Zvezdanom Slavnićem, pokazala je totalnu drugu stranu ličnosti, zbog čega je završila na stubu srama.

Svakim danom sve više isplivava na površinu njen prljav veš, a sada je dodatno ulje na vatru dolio, Anđelin bivši momak iz Crne Gore, koji nije imao ni jednu lijepu riječ o aktuelnoj zadrugarki.

Bivši dečko Đuričićke je najprije opisao kako su se upoznali, a onda je otkrio da ga je ojadila za pare, i to više puta.


- Ovo je po prvi put da sam odlučio da se oglasim. Anđela i ja smo se upoznali 2017. godine, kada smo radili spot. Odmah smo ušli u priču, a u međuvremenu smo razmijenili brojeve. Nije prošlo ni dva dana, a ona mi šalje poruke, da li sam slobodan. Nisam htio odmah da joj odgovaram, da ne ispadnem paćenik. Ali sam prihvatio oberučke. Nakon prvog susreta počeli smo intenzivno da se družimo svaki dan. Uvijek sam bio superiorniji, galantan. Ono je to osjetila, i odmah kreće sa prvom pozajmicom. Tražila mi je 300 eura, da ne završi na ulici kao pas. Rekla mi je da joj je jako neprijatno i da mi vraća za nekoliko dana. Mi smo nastavili sa druženjem, izlasci, plaža..


- Kad ono, opet mi traži pozajmicu. Dani prolaze, a ona se ne javlja. Javlja se četvrti dan i šalje mi poruku "Izvini molim te sve ću ti objasniti, jel si u Budvi" . Dolazi ona do Budve, prisno me grli, a ja sam bio iskreno zatečen. Ne mogu reći da mi nije imponovalo. Tad mi je rekla da ima porodične probleme, ali nije željela da detaljnije priča, jer je to njena intima. Sa druge strane u medijima je bez problema pričala o pogibiji pokojnog brata. Što je jako morbidno. Valjda tako završe cure bez zvanja - priča bivši momak za Hype televiziju.


Podsjetimo, roditelji Anđele Đuričić (24) zgroženi su kćerkinim ponašanjem u "Zadruzi 6" i zbog sramote se sele iz Herceg Novog. Oni su riješili da prodaju porodičnu kuću u naselju Đenovići, i to za 390.000 eura, saznaju domaći mediji.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Hype 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)