x

Treba da povuku ručnu! Zorica Marković otkrila šta se dešava sa tužbom koju je najavila protiv Anabele i Gagija!

Pjevačica i bivša učesnica Zadruge, Zorica Marković, nedavno je najavila tužbu protiv Gagija Đoganija i Anabele Atijas, a sada je otkrila ostaje li i dalje pri svojoj odluci ili se predomislila.

- Ma, budalaštine, bre ljudi, nemam pojma. Neka se dozovu pameti! Meni je stvarno smiješno to što su rekli da sam ja njihov smrtni neprijatelj. Ja nikome to nisam u životu, a mnogi su me povrijedili i gazili. Prelazila sam preko toga i praštala - rekla je Zorica koja ističe kako je Luni uvijek dobro željela.


- Mogu da razumijem i da brani dijete, ali dozvoli da i ja imam svoj stav! Ja znam da oni nisu toliko loši ljudi, desilo se šta se desilo. Mislim da treba da povuku ručnu, da se malo to slegne, ali teško. Nešto je bilo da se ja bavim njihovim životima, a ne mojim. Čemu da se pominju te neke babe, dede, dugovi, krađe neke, mislim glupost! Ja sam se samo na to nasmijala, ali stoji kod advokata, pa ćemo vidjeti šta i kako. Vidim da su se smirili, ako ne budu, imam rješenje za sve. Mislim da to nije potrebno, ali dobro, njihovi problemi - istakla je Zorica za Pink.rs.


Podsjetimo, Zorica je ranije rekla kako je sve spremno za tužbu, te kako će se njen advokat za sve pobrinuti.

- Ja ću morati sudski da se pozabavim sa njih troje, a to su Mirko Gavrić, Razija Bukva i Gazmen (Gagi). Oni su pretjerali u nekim stvarima i izjavama, a ja imam snimke na kojima sam samo govorila Luni da se ne blamira, da ne upropaštava svoje živce i zdravlje - rekla je pjevačica tada za "Blic".


(Blic)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Registriran sam za izdavanje zajmova po vrlo niskoj stopi od 3% godišnje. Radim s timom stručnjaka kao štabova i dajem istovrijedne zajmove za odobravanje. Sve vrste zajmova kao što su hitni krediti, zajmovi za konsolidaciju duga, auto, vozila, kamion krediti, poslovni zajam, financiranje / financiranje, hipotekarni zajmovi, studentski krediti, poljoprivredni krediti, zajmovi za izgradnju i još mnogo toga. Posjetite danas na ([email protected])