x

Treba mu 3.000 eura mjesečno da preživi: A ovo je velelepna kuća u kojoj živi Miroslav Ilić, svuda muzičke nagrade, sve u detaljima! (Foto)

Pjevač Miroslav Ilić se nedavno našao u centru medijske pažnje kada je izjavio da mu je potrebno 3.000 eura mjesečno da preživi, te je ovaj njegov potez izazvao podijeljene reakcije kod kolega, a malo ko zna kako izgleda njegova velelepna kuća u kojoj živi.

Naime, prije nekoliko godina posjetili smo Miroslava Ilića koji nam je pokazao svoj dom.

U pjevačevoj kući svuda su bili zanimljivi detalji, na stolu u radnoj sobi nalazi se veliki broj muzičkih nagrada koje je pjevač dobio tokom višedecenijske karijere.

Kuća je rađena u duhu pravih srpskih domova u kojem ima detalja koje oslikavaju našu tradiciju.


- Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvijek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje - rekao je Miroslav i nastavio:


- Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvijek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 eura mjesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život - prenosi telegraf.rs.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.