x

Trebalo je i da se vjenčaju: Ova pjevačica je bila velika ljubav kralja narodne muzike!

Milena Plavšić je muzičku karijeru otpočela početkom 70-ih godina prošlog vijeka, da bi zenit popularnosti doživjela tokom 80-ih.

Tada su domaći mediji Milenu, osim kao jednu od najljepših Jugoslovenki, nazivali i najpopularnijom pjevačicom narodne muzike.

– Kralj narodne muzike Šaban Šaulić više od četiri decenije proveo je sa suprugom Gordanom, a malo ko pamti da je prije nje njegova velika ljubav bila upravo Milena. Ona je tada bila na početku svoje karijere, dok je on već bio popularan, a kako se priča, trebalo je čak i da se vjenčaju. Šta se tu poslije desilo, niko ne zna. Ali on je poslije upoznao Gocu, koja je plijenila svojom ljepotom, i ubrzo su se vjenčali – rekao je izvor za Pink koji je insistirao na anonimnosti.


Milena i Šaban su ipak svoj odnos obnovili poslije više godina, ali samo kao prijatelji i kolege. Čak su i 2001. snimili duetsku pjesmu “Veruj mi”, a pjevačica se pojavila i na sahrani, vidno skrhana i utučena.

Milena danas ima 64 godine, a od 2019. može da se pohvali i statusom istaknutog umjetnika u estradno-muzičkoj umjetnosti.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.