x

strašno

Treći muž Nataše Bekvalac godinu dana nije vidio kćerku: Ona htjela da uspostave kontakt, a njegova reakcije je užas!

Nataša Bekvalac pokušava da stupi u kontakt s bivšim mužem Lukom Lazukićem, koji godinu dana nije vidio njihovu kćerku, prenosi Kurir.

Na taj korak pjevačica se odlučila nakon razgovora sa stručnjacima iz Centra za socijalni rad. Ona je preko zaposlenih poslala poruku bivšem suprugu da bi trebalo da viđa nasljednicu, ali uzalud.

IT stručnjak, koji živi u vanbračnoj zajednici s plesačicom Slađanom Ivanišević, s kojom ima sina, prema riječima sagovornika, nije se udostojio ni da odgovori na poziv koji mu je bivša žena uputila preko nadležnih organa. Zarad nasljednice, koja oca nije vidjela duži vremenski period, Bekvalčeva je bila spremna na dogovor koji bi bio u interesu djevojčice, ali od toga nema ništa dok se on ne odazove na poziv.


Podsjetimo, sud je krajem 2020. godine donio odluku da je samo Bekvalčeva staratelj djevojčice, a da Luka ima pravo da viđa kćerku svakog drugog vikenda, i to u kontrolisanim uslovima Centra za socijalni rad. On se nije ni borio da dobije jednako starateljstvo, ali se zato izborio za najminimalniju alimentaciju koja se dodjeljuje socijalnim slučajevima.


Luka je prijavio minimalac i sud je odredio da on mora da joj isplaćuje mjesečno 13.000 dinara. U međuvremenu se privremeno odrekao viđanja djeteta. Tada je Centru za socijalni rad prijavio tešku operaciju kičme, zbog čega navodno nije bio u stanju da dolazi i provodi vreme s nasljednicom.


To je za Kurir potvrdio  sagovornik dobro upućen u situaciju:

- Otkako se prije tri i po godine dogodilo nasilje u porodici, nekadašnji supružnici nemaju ama baš nikakvu komunikaciju. Nataša je vodila dijete u dogovorenim terminima u Centar za socijalni rad, ali se Luka posljednjih dvanaest mjeseci nije pojavljivao. To je počelo da je zabrinjava. Ranije se manje-više redovno odazivao, a onda je nestao. Nataša želi da kćerka ima odnos sa ocem, pa je razgovarala sa zaposlenima u centru jer je bila sigurna da će se njima odazvati na poziv. To se nije dogodilo. Luka nije pokazao interesovanje za viđanje s djetetom - zaključuje  izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.