x

Trendovi za vjenčanja koji će obilježiti 2019. godinu…

Vrijeme je da razgovaramo o novim trendovima – ali koji se tiču vjenčanja! I znamo šta će biti moderno ove godine i koji trendovi će vaš “poseban dan” učiniti još posebnijim!

#1 Buket i dekor od suhog cvijeća

Cvijeće je obavezan pratilac svakog vjenčanja. Svježe cvijeće izgleda spektakularno, ali ove godine postoji sve veća tendencija za suhim cvijećem, posebno među ljubiteljicama boho stila!

#2 Konfete

Za one koji žele zaista zabavno vjenčanje dekorateri predlažu konfete. 2019. godine to nije samo dekoracija za proslave, već pravi trend. Što više konfeta i boja – to bolje.

#3 Stolovi sa voćem

21. vijek je vrijeme društvenih mreža i prekrasnih fotografija. U 2019, novi trend dolazi u modu i obećava da će osvojiti gurmane i Instagram fanove. Riječ je o organizovanju luksuznog švedskog stola sa sirevima, grickalicama i voćem. Ovo je pravi umjetnički rad i garancija da gosti neće ostati gladni, a Instagram neće ostati bez šarenih fotografija.

#4 Klasične venčanice

Čiste linije i bez ukrasa. Haljina u kojoj se vjenčala vojvotkinja od Saseksa, Meghan Markle je najpopularnija vjenčanica na Pinterestu. Takve vjenčanice biće u trendu tokom 2019. godine.

#5 Koralne nijanse

Pantone Institute proglasio je najmoderniju nijansu 2019. godine – koralnu. Naravno, ova boja obećava da će biti najpopularnija za dekoraciju vjenčanja.

#6 Luksuzni šeširi

Ovaj trend nastao je na festivalu Met Gala 2018. godine, koji je inspirisao nevjeste da koriste kreativne ukrase: krunice, oreole, ekstravagantne ukrase, uređene u baroknom stilu…

#7 Umjetnost

Sve više parova pozivaju umjetnike na proslavu. U trendu – ilustratori koji će zabavljati goste crtežima: portretima. Takođe na vjenčanju relevantni su umjetnici akvarelisti koji crtaju sanjivu viziju ovog prelijepog dana.

Šta vam se od ovoga najviše dopada?


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.