x

Trenutni psiho je osoba koju vjerovatno znam: Kockareva doživjela neprijatnost na mrežama, pa poslala opasnu poruku! (Foto)

Kristina Kija Kockar požalila se na društvenim mrežama i ispričala šta joj se dogodilo. Naime, ona je imala sličan slučaj kao njena koleginica Teodora Džehverović, pa kaže da je maltretiraju na društvenim mrežama.

"Sjećate li se kad je Tea u emisiji rekla ime i prezime osobe koja je maltretira na društvenim mrežama i da su joj trebale godine da je nađe? E sad, onog jadnog iz Herceg Novog, od prošle godine, što je stavio "story" u vezi n.rkotika smo našli za pet min, od adrese do kakva jaja voli da jede, pa popio i krivičnu jer da ga nađem imam više resursa. ZAPAMTITE TO!", napisala je Kija, pa dodala:


"Pošto trenutni psiho, po mojoj procjeni osoba kojoj možda nisam odgovorila na poruku, po 10373729 pravi lažne profile, obezbijediću da gostuje u emisiji, da se žali na mene, jer sam ja mala maca za sve vas kad ja krenem da vas maltretiram. Ukoliko je to osoba koju znam, što je vjerovatno, biće mi još veće zadovoljstvo. Nađite život, ne trebam vam ja na kičmi. Samo gubimo vrijeme. Širimo ljubav."

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.