x

Trenutno najpopularnija internet zvijezda ulazi u Zadrugu?! Ponuda nikad primamljivija, a o ovoj cifri je riječ!

Prema pisanju domaćih medija, Zoki Šumadinac pregovara sa produkcijom "Zadruge 2" oko ulaska u rijaliti. Naime, pjevač koji je za veoma kratko vrijeme postao sveopšta internet senzacija zbog hita "Autotjun" mogao bi uskoro da se nađe na imanju u Šimanovcima.

- Zoki je zahvaljujući neuobičajenoj pjesmi, izgledu i ponašanju postao hit na internetu, pa su ga organizatori "Zadruge" nedavno pozvali u rijaliti - otkrio je izvor blizak produkciji.

- Ponudili su mu nedjeljni honorar od 800 eura, kao i mogućnost da se bori za glavnu nagradu od 50.000 eura uprkos činjenici što će u rijaliti ući pet mjeseci od početka emitovanja - dodao je izvor.


- Zoki im je rekao da je samohrani otac maloljetnog djeteta i da će morati najprije da riješi ko će brinuti o njegovom nasljedniku. Dogovorili su se da im konačnu odluku o ulasku javi do kraja nedjelje - zaključio je izvor.


Podsjetimo, Zoran Šumadinac je postao poznat domaćoj javnosti prije četiri godine zbog dueta sa Carom Mimi "Magija", a njegova posljednja numera je zabilježila blizu devet miliona pregleda za mjesec i po dana, čime ne mogu da se pohvale i neke mnogo veće zvijezde u Srbiji.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.