x

PRIČA KOJA SE NE ZABORAVLJA

Tresli se zidovi u hotelu od žestoke akcije: Maradona je imao aferu i sa Ikardijevom ženom Vandom!

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona imao je izuzetno buran ljubavni život. Jedan od najboljih fudbalera svijeta obožavao bio je poznat kao veliki zavodnik, obožavao je dobar provod i lijepe žene, a njegovom šarmu nisu mogle da odole brojne poznate ljepotice.

Tako se godinama spekulisalo u javnosti da je Maradona imao aferu sa suprugom Maura Ikardija - Vandom Narom. Ovu priču je prije dvije godine potvrdila i poznata TV voditeljka Mirta Legrand.

Autorka jedne izuzetno popularne TV emisije prije 14 godina boravila je u hotelu u kom su bili smješteni Vanda i Maradona i zbog bučnih ljubavnika imala je besanu noć.


"Ručala sam u jednom hotelu u Mar del Plati i kada sam izašla na vazduh, prišla mi je Vanda i rekla: 'Zašto me ne pozovete u svoju emisiju?' Odgovorila sam: 'Jesi li ti ona što si imala s.ks sa Maradonom? Niste mi dali cijelu noć da spavam!'", rekla je Mrta dodavši:

"Bila sam u predsjedničkom apartmanu pored njih, nisam mogla da spavam od buke, pomijerali su namještaj".


Vanda je 2006. godine viđena kako ulazi u hotel u kom se nalazio Maradona i tad su mediji počeli da spekulišu da među njima nešto ima. Jednom momentu kamera je snimila Vandu, koja je na sebi imala Maradonin donji veš.

Vanda je od 2014. godine u braku sa argentinskim napadačem Maurom Ikardijem i imaju dvoje djece. Prije toga je bila pet godina u braku sa njegovim najboljim prijateljem Maksijem Lopezom.


Maradona nije volio Ikrdija jer je preoteo ženu najboljem prijatelju.

"Ikardi za mene ne postoji. Može biti kapiten kosmosa, ali nakon svega što se desilo, draži mi je Maksi. Hranio ga je, pustio ga je u kuću i onda se ovo dogodi. Ne. Oni koji nemaju morala su za mene mrtvi. On je izdajica. Glumio mu je prijatelja i na kraju mu je uzeo ženu. U moje doba bi dobio batine onaj koji bi pogledao ženu saigrača", govorio je Maradona.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.