x

Tri sigurna načina da unaprijedite vašu ljubavnu vezu

Činjenica je da muškarce na prvu privlači fizički izgled, ali to nije ono što će ih privući na duže i zbog čega će sa vama ostati u dugoj sretnoj vezi. Potrebno je da ih svojim intelektom i emocijama privučete i pokažete da vam je do njih zaista stalo.

Muškarcima je povremeno potrebno da im podignete samopouzdanje, pa se potrudite da im pokažete da su vam zanimljivi i da vam je pored njih prijatno.

Skrenite mu pažnju na sljedeće činjenice i vremenom ćete vidjeti pozitivne promjene u svojoj vezi.

1. Objasnite mu da uživate u zajedničkim razgovorima

Komunikacija je osnov svake stabilne veze, ali osim iskrenog razgovora o problemima bitno je da svom partneru pokažete da vam prija i njegov smisao za humor i svaki zajednički proveden trenutak.

2. Potencirajte zajednički provedeno vrijeme

Možda ste svakodnevno kući, ali će vam prijati da napolju provedete zajedničko vrijeme, izvan svakodnevne kolotečine. Zato preuzmite inicijativu na sebe i barem jednom sedmično osmislite romantični izlazak.

3. Pokažite mu da ste žena za sve

Vašem momku je potrebno da mu pokažete da je napravio pravi izbor, kada ste vi u pitanju. Pokažite mu da ste inteligentna mlada žena, sposobna za sve, da osmisli romantični sastanak ali i da okupi vaše prijatelje na večeri.

Vaša veza je na početku i treba je izgraditi na najbolji mogući način. Dajte svoj maksimum i navedite svog partnera da se još više zaljubi u vas.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.