x

postaje mama dječaka

Trudna Ana Korać! Starleta potvrdila lijepe vijesti: Rodiću dijete čovjeku kojeg volim!

Ovih dana u domaćim medijima šuškalo se da je Ana Korać u drugom stanju, ali ova bivša zadrugarka to nije željela da komentariše. Međutim, sada je svoje fanove obavijestila da je trudna, kao i da će postati mama dječaka.

Fanovi su sa oduševljenjem dočekali ovu vijest i uputili joj najiskrenije čestitke.

- Kao prvo želim da se izvinim što me dugo nije bilo na instagramu, ali imala sam najljepši razlog za to. Morali smo malo da odmaramo više i pustimo neko vrijeme da sve bude kako treba, sada kada si dovoljno porasla mislim da je došlo vrijeme da sa vama podijelim ove prelijepe vijesti... Ne znam šta bih prije napisala i odakle počela...


- Toliko sam te željela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god djevojčica ili dječak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svijetu. I nešto meni najslađe i najljepše je to sto tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka. Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom - napisala je Ana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.