x

Trudna Bogdana bez Veljka posjetila rodni Titel, a za to je imala jak razlog! (FOTO)

Bogdana Ražnatović je u petom mjesecu trudnoće i nije lijena trudnica. Trudnoća joj ne smeta u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Ekipa emisije "Paparazzo Lov" je uhvatila Bogdanu u obavljanju dnevnih aktivnosti.

Nakon što je prošetala svog psa, Bogdana se uputila ka svom rodnom mjestu, Titel.

Prvo je otišla do policijske stanice, pa je potom prošetala do uslužne organizacije. Vjerovatno je tu došla da promijeni dokumenta, tačnije prezime.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


sretan sam što danas ovdje dijelim svoje svjedočanstvo sa svijetom kojeg nikada ne zamišljam kako to radim, ali pun sam radosti i želim da im drugi pomognu. Po struci sam uredski sekretar, imam dvoje djece sa suprugom. Suprug me napustio i našu djecu bez ikakvog objašnjenja, upravo je napustio kuću i sljedeće što sam čuo da vidi drugu ženu, pokušao sam svim mogućim sredstvima da ga vratim kući, ali čudno se ponašao prema meni i čak zapostavio djecu. Bio sam frustriran i devastiran, tražio sam pomoć iz različitih uglova dok nisam vidio post o dr. Ajayi-u koji je doveo čaroliju. Kontaktirao sam vračara čarolije koji mi je rekao što da radim. Uvjeravao me da će baciti čaroliju i sve će biti dobro u roku od tri dana, ali bio sam sumnjičav, razmislio sam o tome prije nego što sam ga napokon kontaktirao, zajedno smo prošli postupak i na moje iznenađenje čarolija je radila i moj suprug vratio se kući i kleknuo da moli za oproštaj, ali prvo mu je bio poziv iznenađenja jer nismo razgovarali oko 6 mjeseci. Dr Ajayi je zaista čovjek njegovih riječi, ako imate problema u svojoj vezi ili bilo kojem aspektu svog života, obratite se čarobnjaku dr. Ajayi-u za trajno rješenje. E-pošta: [email protected] WhatsApp broj: +2347084887094