x

Trudna Ilda Šaulić zaražena koronavirusom: Pjevačica izgubila čulo mirisa i ukusa!

Ilda Šaulić navodno je na rođendan brata Mihajla saznala da je u drugom stanju i da će se kroz nekoiliko mjeseci drugi put ostvariti kao majka. Kako bi bila mirna, tada se testirala i na koronavirus, pa prema pisanju domaćih medija - saznala da je pozitivna. 

Prema daljim navodima, nije imala nikakve simptome dok se nije testirala, a zatim je izgubila čulo ukusa i mirisa. Temperaturu nije imala, ali svakako se odmah izolovala. Njen suprug i kćerka negativni su na koronu.

"Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna, kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i čulo mirisa, ali temperaturu nije imala", tvrdi izvor.


"Izolovala se odmah, a njen suprug i kćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se osjeća, a gdje se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari... Važno je da se dobro osjeća, a sve drugo je manje bitno", dodaje on.


Podsjetimo, Ilda i njen suprug Bojan prije četri godine postali su roditelji po prvi put. Nakon prvog porođaja, Ilda je u više navrata isticala kako bi voljela da rodi još djece, te da njena kćerka dobije brata ili sestru.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.