x

Trudna kćerka Zorice Brunclik: Budući tata je ljepotan iz Zvezda Granda! (FOTO)

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čekaju prvo zajedničko unuče! Njihova kćerka Zlata Aranđelović (28) i Zvezda Granda Miloš Vujanović (26) sljedeće godine postaće roditelji.

- Zorica i Kemiš su bili presretni kada su saznali za ovu vijest. Kada je Zlata posumnjala da je trudna, rekla je samo Milošu, a nakon što je ginekolog potvrdio da je sve u redu, podijelili su radosnu vijest sa porodicom i to na vrlo neobičan način. Porođaj se očekuje na proljeće sljedeće godine. Miloš i Zlata razmišljaju i o svadbi, ali to sve ide polako, uz konsultacije sa doktorom - kaže izvor za "Kurir".


Ovu vijest potvrdili su Kemiš i Zorica.

- Tačno je. Kako ste saznali? (smijeh) Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presrezni kada smo to čuli. Sljedeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najljjepša vijest koju nam je kćerka ove godine donijela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu, valjda će biti uskoro. Mi se u to ne miješamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke - rekao je Kemiš za "Kurir, a onda se oglasila i Zorica:


- Bili smo u Majamiju prije mjesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja blijedo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je riječ, bili smo presretni - rekla je pjevačica.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.